Vandaag deel ik weer met jullie 8 goedkope vliegtickets voor de aankomende zomermaanden. De vorige keer vonden jullie dit een super fijn en leuk artikel, dus ik ging voor jullie weer op zoek naar een paar fijne vliegtickets. Ben je dus nog op zoek naar een bestemming voor de aankomende zomer? Lees dan snel verder en misschien staat jouw vakantiebestemming voor dit jaar er wel tussen.

Dit keer heb ik de lat nog iets hoger gelegd en zijn alle tickets onder de €50,-. Let wel op dat de vliegtuigmaatschappijen de prijzen continue aanpassen. Zie je dus een fijne deal voorbij komen? Twijfel dan niet te lang met boeken.

1. Eindhoven – Wroclaw / € 38,-

Als jullie vaker op onze website hebben rond gekeken is het vast niet onbekend dat ik fan ben van Wroclaw. Wij kochten ooit voor €20,- tickets naar deze kleurrijke en minder bekende Poolse stad. Voor €38,- kun je je deze zomer heerlijk vermaken in Wroclaw.

Heenvlucht: maandag 27 augustus
Terugvlucht: donderdag 30 augustus
Maatschappij: Wizz Air

2. Eindhoven – Wenen / € 35,-

Precies dezelfde data als naar Wroclaw, vlieg je voor €3,- minder een paar dagen in augustus naar Wenen. Zelf zijn wij nog nooit in Wenen geweest, maar het lijkt me een fantastische en romantische stad.

Heenvlucht: maandag 27 augustus
Terugvlucht: donderdag 30 augustus
Maatschappij: Wizz Air

3. Eindhoven – Pisa / € 50,-

Voor €50,- vlieg je een week naar Pisa. Huur in Pisa een auto en ga heerlijk een week door Toscane rijden. Geniet van het Italiaanse eten en de prachtige landschappen.

Heenvlucht: donderdag 12 juli
Terugvlucht: donderdag 19 juli
Maatschappij: Ryanair

4. Eindhoven – Riga / € 50,-

Het maken van een roadtrip door de Baltische Staten staat hoog op mijn Europa bucketlist. In drie weken tijd kun je de drie landen Letland, Litouwen en Estland prima bezoeken. De steden Riga, Vilnius en Talinn lijken me stuk voor stuk prachtig.

Heenvlucht: woensdag 4 juli
Terugvlucht: dinsdag 24 juli
Maatschappij: Ryanair + Wizz Air

5. Eindhoven – Praag / € 48,-

Praag is de hoofdstad van Tsjechië en geliefd onder toeristen. In 2017 bezocht ik deze stad twee keer en in de zomermaanden is er veel te doen. Slenter door de stad of ga lekker waterfietsen over het meer.

Heenvlucht: zaterdag 25 augustus
Terugvlucht: woensdag 29 augustus
Maatschappij: Ryanair

6. Eindhoven – Manchester / € 48,-

Een lang weekend Manchester klinkt goed toch? Voor €48,- zit je een heel weekend in het fijne Manchester. Genoeg tijd om te shoppen en de stad te ontdekken.

Heenvlucht: donderdag 12 juli
Terugvlucht: maandag 16 juli
Maatschappij: Ryanair

7. Eindhoven – Gdansk / € 45,-

Gdansk is eigenlijk een beetje zoals Den Haag en Scheveningen. Een leuke stad welke ook nog eens aan zee ligt. Ideaal dus voor de zomermaanden om stad met strand te combineren. Nog eens extra fijn is dat het leven in Polen ook nog prima betaalbaar is.

Heenvlucht: woensdag 22 augustus
Terugvlucht: woensdag 29 augustus
Maatschappij: Wizz Air

8. Eindhoven – Marseille / € 41,-

Tweede grote stad van Frankrijk is Marseille. Marseille is een echte havenstad en het is hier in de zomermaanden heerlijk vertoeven.

Heenvlucht: zondag 26 augustus
Terugvlucht: vrijdag 31 augustus
Maatschappij: Ryanair