Ik ben voor jullie weer op zoek gegaan naar goedkope vliegtickets. Deze keer acht goedkope vliegtickets voor een weekendje weg (vrijdag tot en met zondag) voor onder de € 50! De vluchten vertrekken allemaal vanaf Eindhoven, omdat dat vaker goedkoper vliegen is als via Amsterdam. Dit zijn slechts enkele voorbeelden dat het vliegen naar een leuke bestemming helemaal niet duur hoeft te zijn. Zelf op zoek naar tickets voor een bepaalde datum? Helemaal onderaan bij onze website kun je met behulp van Skyscanner zoeken naar de beste deals. Voer bij van Nederland in en bij naar Overal voeg de datum toe en de zoekmachine gaat opzoek naar de beste deal!

Let wel op dat de vliegtuigmaatschappijen de prijzen continue aanpassen. Zie je dus een leuke deal? Wacht dan niet te lang met boeken.

1.Eindhoven – Boedapest / € 50,-

Boedapest is onze favoriete stad in Europa! De architectuur in de stad is prachtig en vergeet ook zeker niet om te relaxen in één van de vele badhuizen. Bezoek je Boedapest voor het eerst? Dan is een fietstour door Boedapest een leuke manier om kennis te maken met deze leuke stad. Klik hier voor de deal!

Heenvlucht: vrijdag 6 september
Terugvlucht: zondag 8 september
Maatschappij: WizzAir

2.Eindhoven – Dublin / € 46,- 

Dublin is in de hoofdstad van Ierland en bekend van de Jameson Whiskey, Guiness bier en het niet al te beste weer. Toch heeft Dublin meer te bieden dan dat! Dublin heeft een rijke historie en aantal leuke bezienswaardigheden. Het leven in Dublin is niet heel goedkoop, maar de gezelligheid van de stad maakt dat meer dan goed. Klik hier voor de deal!

Heenvlucht: vrijdag 27 september
Terugvlucht: zondag 29 september
Maatschappij: Ryanair

3. Eindhoven – Gerona / € 46,-

Niet veel mensen kiezen voor een citytrip naar Gerona. Jammer, want Gerona is een leuke authentieke Spaanse stad. Je vindt er heerlijke tapas en knusse straatjes. Lijkt Gerona jou niets? Binnen een uur rijden sta je midden in de bruisende stad Barcelona. Klik hier voor de deal!

Heenvlucht: vrijdag 4 oktober
Terugvlucht: zondag 6 oktober
Maatschappij: Ryanair

4. Eindhoven – Warschau / € 39,- 

Warschau is de hoofdstad van Polen en bezochten wij afgelopen december. De stad telt meer dan 1,7 miljoen inwoners en is in de Tweede Wereldoorlog volledig verwoest. Deze verwoesting zie je overal in de stad terug. De stad heeft geen grote highlights, maar is perfect om je een dag of twee te vermaken. Klik hier voor de deal!

Heenvlucht: vrijdag 20 september
Terugvlucht: zondag 22 september
Maatschappij: WizzAir

5. Eindhoven – Pisa / € 40,-

Pisa staat bekend om zijn scheve toren en natuurlijk om het heerlijke Italiaanse eten. De stad ligt in Toscane en je kunt hier heerlijk vertoeven. Voor de ticketprijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Klik hier voor de deal!

Heenvlucht: vrijdag 4 oktober
Terugvlucht: zondag 6 oktober
Maatschappij: Ryanair

6. Eindhoven – Marseille / € 46,-

In deze Franse stad zijn wij nog nooit geweest, maar het lijkt mij een heerlijke stad om er even tussenuit te gaan. Marseille is de grootste handelshaven van Frankrijk en ligt aan de Middellandse zee. Klik hier voor de deal!

Heenvlucht: vrijdag 11 oktober
Terugvlucht: zondag 13 oktober
Maatschappij: Ryanair

 

7. Eindhoven – Manchester / € 40,-

Afgelopen winter was ik met twee vriendinnen in Manchester. Manchester is een fijne stad en je vliegt er binnen ander halfuur naar toe. Het is geen grote stad, maar daardoor is alles lopend goed bereikbaar. Nog een leuke bijkomstigheid, er rijden gratis bussen door het centrum! Klik hier voor de deal!

Heenvlucht: vrijdag 8 november
Terugvlucht: zondag 10 november
Maatschappij: Ryanair

8. Eindhoven – Londen / € 36,-

We eindigen dit lijstje met een zeer populaire citytrip bestemming: Londen! Londen is voor de meeste reizigers een favoriete bestemming. Wij zijn er nog nooit geweest, maar met deze ticketprijs kan het nooit lang meer duren. De tijd op bestemming is in dit voorbeeld wat kort, maar de tickets naar Londen zijn vaker zeer goed betaalbaar! Klik hier voor de deal!

Heenvlucht: vrijdag 18 oktober
Terugvlucht: zondag 20 oktober
Maatschappij: Ryanair

Dit waren alweer de deals van deze keer. Het goedkoop vliegen heeft natuurlijk niet alleen maar voordelen. Ten eerste is vliegen heel erg slecht voor het milieu. Wanneer je met de trein naar een bestemming kan is dit natuurlijk een stuk milieuvriendelijker. Daarnaast hebben goedkope vliegtickets vaak ongunstigere vliegtijden, waardoor je soms korte op bestemming bent. Desalniettemin is het ontdekken van nieuwe steden super leuk en hoef je niet altijd ergens lang te zijn om er even helemaal tussen uit te zijn.

 

In dit artikel maken wij gebruik affiliatie links. Wij krijgen een kleine commissie wanneer jij een vlucht boekt via deze link. Jij betaald niets extra’s voor je aankoop. Op deze manier proberen wij onze website kostendekkend te houden.