Afgelopen maand werd www.billenblootkokosnoot.nl, maar liefst 2x genomineerd voor de Liebster Award! Wij zijn genomineerd door Marie-Lise van www.reislustig.be en door Monique van imagesoflife.nl, lieve meiden onwijs bedankt voor deze leuke nominatie.

De Liebster-Award is een award waardoor nieuwe blogs en bloggers met elkaar in contact komen en elkaar steunen in de digitale wereld. Bij het aanvaarden van de Liebster Award mag ik jullie iets over mijn favoriete blog vertellen, beantwoord ik de vragen welke ik van Marie-Lise en van Monique heb mogen ontvangen en mag ik ook 5 nieuwe blogs nomineren voor deze leuke award! Laten we beginnen…

Liebster Award New York

Mijn favoriete blog
Ik vind het super leuk om reisblogs te lezen en lees er dan ook behoorlijk veel. Meestal zoek ik specifiek naar een aankomende bestemming, maar soms is het ook leuk om gewoon inspiratie op te doen bij andere reizigers! Zoals de meesten van jullie ondertussen wel weten mag ik regelmatig een gastartikel schrijven op Travelaar.nl. Travelaar.nl was al één van mijn favoriete reisblogs, omdat er onwijs veel leuke en handige informatie te vinden is. Travelaar.nl is de website van Kirsten en Erick, welke samen al jaren reizen en ondertussen al bijna heel Azië hebben gezien. Op Travelaar.nl vertellen ze over hun fantastische avonturen en delen ze handige tips over activiteiten, budget en algemene reisinformatie. Momenteel zijn ze te vinden in Israël, dus benieuwd naar hun avonturen neem dan snel een kijkje op deze fijne site.

Liebster Award Doel

De 10 persoonlijke vragen van Marie-Lise van Reislustig.be

 1. Welk historisch figuur zou je graag willen ontmoeten? Pff, wat een lastige vraag. Ik heb niet zo heel veel met geschiedenis of met historische figuren.
 2. Bij welke historische gebeurtenis was je graag bij geweest? Het doorbreken van de Berlijnse muur. Hoe familie en vrienden weer naar elkaar toe konden, moet iets emotioneels zijn geweest.
 3. Wat is het gekste dat je ooit op reis gegeten hebt? Cavia, in Peru
 4. Waar heb je de mooiste zonsondergang beleefd? Oeh, dit is een moeilijke. We hebben al zoveel mooie zonsondergangen mogen zien! Maar de zonsondergang bij de Horseshoebend met twee lieve vrienden was wel fantastisch!
 5. Wat inspireert je om op reis te gaan? Grenzen verleggen, nieuwe avonturen maken en het heerlijke vrije gevoel.
 6. Mocht je volledig vrij zijn om ergens te kunnen gaan wonen (zonder rekening te houden met familie of werk), waar zou dat zijn? Oeh, weer zo’n hele moeilijke vraag. Eigenlijk vind ik het reizen heerlijk, maar thuis komen na een lange reis, vind ik ook super lekker. Ik denk toch het lekker Nederland zou blijven!
 7. Waarvoor mogen ze je altijd wakker maken? Een gezellige citytrip!
 8. Wat is je meest bijzondere reiservaring? De helikoptervlucht boven de Grand Canyon was wel bizar mooi! Het moment dat je over het randje vliegt, is onbeschrijfelijk.
 9. Wat vind je het leukste aan het bijhouden van een blog? Het delen van leuke verhalen en foto’s! Ik vind het zelf erg leuk om terug te lezen op ons blog en familie en vrienden vinden het ook erg leuk om mee te lezen. Het is een leuke hobby geworden!
 10. Waar hoop je over 5 jaar te staan? Euhm… ik hoop over 5 jaar nog steeds met Jelmer de wereld over te reizen en misschien met een kleine Jelmer of Laura erbij!

Liebster Award Brugge Belgie

De 10 persoonlijke vragen van Monique van Imagesoflife.nl

 1. Wat wilde je vroeger worden? Juffrouw.
 2. Als je een boek mocht meenemen naar een onbewoond eiland, welke zou dat zijn? Blauw water van Simone van der Vlugt.
 3. Wat doe je om jezelf te ontspannen? Ik vind het heerlijk om een lekker warm bad te nemen!
 4. Wat maakt jou het meest blij? Het boeken van een mooie reis. De voorpret is soms bijna net zo leuk als de reis zelf!
 5. Naar welk land zou je graag een keer afreizen en waarom? China staat erg hoog op mijn wishlist! De chaos in de steden, het enorme land en de mooie natuur in het binnenland spreken mij erg aan.
 6. Wat staat er boven aan jouw bucketlist? Ik las laatst verhalen over het hiken naar Annapurna in Nepal. Dit lijkt me fantastisch om ooit eens te mogen doen.
 7. Waarom ben je ooit begonnen met bloggen? Het leuk me leuk om verhalen en foto’s met familie en vrienden te kunnen delen. Ondertussen is uitgegroeid tot een leuke hobby!
 8. Wie of wat is jouw grootste inspiratie? Pff, dit vind ik een hele lastige vraag.
 9. Als je iets kon veranderen in de wereld wat zou dat zijn en hoe zou je het doen? Heb je even?
 10. Als je nu uit elk beroep mocht kiezen, wat zou je dan zijn? Het lijkt me wel super leuk om reizen te mogen organiseren.

Liebster Award Den Haag

De nominaties
Dit is stiekem toch wel het leukste gedeelte van de Liebster award! Ik mag nu vijf nieuwe blogs selecteren (in willekeurige volgorde):

 1. Reislustige loonslaaf | Sara-Jane probeert alle landen van de wereld te zien, naast haar fulltime job bij de Universiteit van Amsterdam. Het mooie design van haar website springt er wat mij betreft uit en ze heeft een mooi schrijfstijl!
 2. Travelwithdemi.nl | Demi is net terug van een wereldreis en op haar blog vind je daar diverse traveldiary’s over! De persoonlijke schrijfstijl vind ik zeer leuk om te lezen.
 3. Reismeis | De echte reisliefhebster Malou reist het liefst met backpack en deelt al haar handige tips op haar website. Ze blogt pas vanaf augustus van dit jaar, maar ze heeft al handige tips over meerdere bestemmingen voor je op een rijtje gezet!
 4. Cultypleasure | Op deze website blogt Rosa Lee over allerlei culturele activiteiten. Op zoek naar leuke films, festivals of expo’s dan ben je op haar website op het juiste adres.
 5. Over heerlijk leven | Sabine blogt nu bijna een jaar over van alles en nog wat. Is besmet met het reisvirus, houdt van lekker eten, natuur en wereldvrede.