De laatste dagen van 2018 zijn een feit en iedereen blikt terug op het afgelopen jaar! Wij kunnen natuurlijk niet achterblijven en gaan deze week een aantal lijstjes en favoriete foto’s van het afgelopen jaar met jullie delen. We beginnen vandaag met een artikel over onze vijf meest gelezen artikelen in 2018! Leuk voor ons om eens goed in onze statistieken te duiken en voor jullie een fijne samenvatting van onze artikelen.

#1 De ideale reisroute voor 2 weken Sri Lanka

Met stip op nummer 1 staat de ideale reisroute voor 2 weken Sri Lanka. In de maandoverzichten konden jullie al lezen dat dit artikel vaak favoriet is en het is voor ons dan ook geen verassing dat dit artikel het meest gelezen artikel van 2018 is! In 2016 reisden wij naar de Malediven en Sri Lanka en na een weekje relaxen op de Malediven maakten we een rondreis van twee weken door het fantastisch land Sri Lanka! De route die wij destijds hebben genomen is een fijne combinatie van cultuur, natuur en strand en laat je het beste van Sri Lanka zien.

#2 lekker eten en drinken in Peru

Op nummer 2 staat wat mij betreft een verassende in het lijstje, namelijk 11x lekker eten en drinken in Peru. Wel vind ik het super leuk om te lezen dat jullie benieuwd zijn naar het eten en drinken in Peru, want het eten is daar werkelijk fantastisch! Toen we dit jaar naar Vietnam reisden zei iedereen dat we super zouden gaan genieten van de Vietnamese keuken. Het eten in Vietnam was zeker lekker, maar kon wat ons betreft niet tippen aan het eten en drinken in Peru. De avocado staat sinds Peru hier een stuk vaker op het menu en als ik denk aan een heerlijke Lomo Saltado loopt het water me in mijn mond.

#3 wat te doen in Wroclaw

Wat te doen in Wroclaw is het derde meest gelezen artikel in 2018. Wroclaw was de eerste stad die we in Polen bezochten. Begin deze maand hebben we daar verandering in gebracht en brachten we een bezoekje aan de Poolse hoofdstad Warschau. Ik weet niet wat het is met Polen, maar ik vind dat Polen fantastische steden heeft. Op onze Poolse bucketlist staat dan ook nog: Krakau, Gdansk en ik ben ook erg nieuwsgiering naar Katowice.

#4 alles wat je moet weten als je naar Peru reist

Alles wat je moet weten als je naar Peru reist is het vierde meest gelezen artikel in 2018 en is het tweede Peru artikel in dit lijstje. In dit artikel lees je alles van wat je moet weten als je naar Peru reist. Van valuta tot beste reistijd en van visum tot aan vervoer in Peru. Een super handig artikel voor als je een reis naar Peru op de planning hebt.

#5 Billenbloot| Wat kost 3 weken reizen door Peru? 

Peru was dit jaar zichtbaar populair, want ook het laatste best gelezen artikel in 2018 is er eentje van Peru. Het artikel wat kost 3 weken reizen door Peru geeft een indruk wat je ongeveer kwijt bent aan de verschillende categorieën tickets, overnachtingen, vervoer, eten en drinken en bezienswaardigheden. We houden eigenlijk altijd onze kosten op reis bij. Nieuwsgiering naar de kosten van één van onze bestemmingen? Je vindt het onder de categorie budget op onze website.

Dat waren de vijf best gelezen artikelen in 2018! Het verassende van dit lijstje vind ik vooral dat de artikelen één tot en met drie zijn geschreven in 2017 en niet in 2018. Leuk om te zien dat jullie ons blijven weten te vinden! Iedereen heel erg bedankt voor het lezen van onze artikelen! Welke artikelen vind jij het leukst om te lezen?