Wat moeten we toch doen met al onze reisfoto’s? Iedereen die graag reist komt deze vraag vast bekend voor. Natuurlijk maken we van al onze reizen een fotoboek, hebben we een aantal foto’s in huis hangen en is Instagram een mooie manier om je reisfoto’s te bekijken. Toch is het soms ook leuk om op een andere manier iets creatiefs met je foto’s te doen. Wij besloten daarom om via Studentendrukwerk een kalender te maken met onze mooiste reisfoto’s.

Kalender maken via Studentendrukwerk

Studenendrukwerk is een website gespecialiseerd in drukwerk. Het assortiment is erg uitgebreid. Je kan er een fotoalbum maken, maar ook mokken, notitieblokken en menukaarten. Wij gingen voor een kalender om iets leuks te doen met onze reisfoto’s. Wanneer je een kalender gaat maken moet je eigenlijk gelijk een keus maken tussen een jaarkalender of een verjaardagskalender. Bij een jaarkalender zijn de dagen aangegeven waarop een datum valt en bij een verjaardagskalender is dit niet aangegeven. Wij kozen voor een verjaardagskalender, omdat je deze kalender elk jaar opnieuw kunt gebruiken.

De kalander vormgeven

Je kunt de kalander eigenlijk precies zo vormgeven als je zelf wilt. Er zijn verschillende ontwerpen, waarbij je bij één ontwerp maar liefst 49 foto’s kan toevoegen! Het leukst is natuurlijk om eigen foto’s toe te voegen en het is ook mogelijk om alvast de verjaardagen in te vullen (zodat je deze nooit meer kunt vergeten). De kalender is er in het formaat A3 en A4 en in deze maten kun je de kalender zowel liggend als staand bestellen. Verder is het mogelijk om eigen tekst toe te voegen, een foto te bewerken of om de kalender op te vrolijken met decoraties.

Ons ontwerp

Wij gingen voor een liggende verjaardagskalender met onze eigen reisfoto’s! Tijdens het ontwerpen werd ik al meteen weer blij, omdat je op een leuke manier met je foto’s aan het werk bent. Daarnaast hebben we de verjaardagen van onze families en goede vrienden er alvast ingezet, zodat we deze nooit meer vergeten. Wij houden zelf verder niet van extra tierelantijntjes of quotes en hebben deze dan ook niet toegevoegd aan onze kalender.

Extra opties, de levering en de prijs

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je kalander is het nog mogelijk om het papiersoort, de bedrukking (dubbelzijdig of enkelzijdig) en de kleur van je ringband te kiezen. Als allerlaatste is er nog een optie om je PDF kalender te laten controleren. Deze optie kost € 10,00. De kalender werd bij ons binnen twee werkdagen geleverd en de prijs van onze kalander was € 12,02 (zonder PDF controle).

Het eindresultaat

Een tekst die op de website van studentendrukwerk wordt benoemd is: ‘doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen wij snel leveren, en kunnen wij de kwaliteit waarborgen’. Deze zin geeft precies het eindresultaat van onze kalender aan! De kalander werd precies op tijd geleverd (binnen 2 dagen!) en de kwaliteit was boven verwachting goed. De kalender wordt tijdens het versturen netjes in karton verpakt, zodat hij niet kan beschadigen. We zijn super blij met onze kalander en de foto’s komen mooi tot zijn recht.
 

Een kalender is niet alleen leuk om zelf te maken, maar ook super leuk om cadeau te geven. De kalender bij Studentendrukwerk zijn kwalitatief erg goed en betaalbaar! Met de december maand voor de deur is dit het ideale cadeau voor je vriend, vriendin of ouders die graag van reizen of foto’s houden.

In dit artikel reviewen wij een product welke we hebben gekregen. Wij geven niets anders dan alleen onze eigen mening!