In november 2016 mocht ik voor Reismeisje een artikel schrijven over de 3 gaafste National Parken in de Verenigde Staten. Ik bezocht de website van Reismeisje eigenlijk dagelijks en vond het dan ook leuk om als ‘gastblogger’ een artikel te schrijven! Vanaf dat moment begon het eigenlijk ook wel een beetje te kriebelen om dit gewoon lekker zelf te gaan doen.

We vinden het heerlijk om te reizen en raken er eigenlijk nooit over uitgepraat. Neem daarbij dat ik het super leuk vond om er over te schrijven en dat Jelmer niets liever doet dan alles te fotograferen! De perfecte combinatie dus voor een leuke website! Onze websitebouw skills zijn nog niet optimaal maar dat komt hopelijk snel verandering in en voor nu zijn we toch alvast online! Hieronder mijn allereerste artikel welke ik voor Reismeisje mocht schrijven:

http://www.reismeisje.nl/reizen/3x-de-gaafste-national-parken-in-de-vs/