Het einde van het jaar nadert en dit betekent dat we weer terug blikken op het jaar 2018! 2018 was voor ons een goed jaar met weer vele mooie reizen! In 2018 bezochten we onder andere de landen Thailand, Vietnam, Hongarije, Polen en Italië! Vorig jaar hadden wij voor jullie onze 17 favoriete foto’s van 2017 op een rijtje gezet en ook dit jaar hebben we weer onze favoriete foto’s voor jullie geselecteerd! Kijk je mee naar onze 18 favoriete foto’s uit 2018?

Thailand 

Onze eerste reis in 2018 was naar het fantastisch Thailand. Hoewel we er in totaal maar tien dagen waren hebben we onwijs genoten van dit bijzondere land. Dit was voor ons de eerste keer Thailand, maar zeker niet de laatste keer!

Boedapest 

Na Thailand reisden we samen met mijn hele familie af naar Boedapest! Het was een super leuk weekend en we hebben veel van Boedapest kunnen zien! Dit was ons tweede bezoekje aan Boedapest en wat was het weer fijn!

Vietnam

Onze ‘grote’ reis dit jaar gaat naar Vietnam! We zouden eigenlijk naar Nicaragua gaan, maar door de verslechtende omstandigheden in Nicaraguq kon dat helaas niet door gaan! We weken uit naar Vietnam en wat hebben we genoten! Vietnam kan ik aan iedereen aanraden! De meeste favoriete foto’s uit 2018 komen dan ook uit Vietnam!Toscane 

Met de familie van Jelmer waren wij in het fotogenieke Toscane voor een weekje. Het weer was heerlijk en we hebben genoten van de Italiaanse uitzichten en natuurlijk de ijsjes!

Nederland

We bezochten niet alleen andere landen, maar gingen ook vaak in Nederland op pad! Dit jaar schaften we onze aller eerste auto aan, waardoor we een stuk mobieler werden en vaker op pad gingen. We bezochten onder andere Kinderdijk, Scheveningen, Leeuwarden en westduinpark.


Warschau

De Poolse hoofdstad Warschau bezochten we in november/december en heeft ons positief verrast! Wat een heerlijke stad! Warschau was na Wroclaw de tweede Poolse stad en we zijn mega enthousiast over de Poolse steden.

November

Dit waren onze 18 favoriete foto’s uit 2018! In 2018 hebben we weer vele mooie reizen mogen maken en ik ben altijd blij met de foto’s als herinneringen. Wat is jou favoriete foto uit 2018? Of maak je zelden foto’s op reis?