Het is weer tijd voor een nieuwe fotoreportage. Dit keer nemen we jullie mee naar de Malediven! Nu de klok weer een uurtje achteruit wordt gezet, het iedere avond weer eerder donker wordt en iedereen een kleine winterdepressie begint te krijgen leek het ons het perfecte moment om jullie even mee te nemen naar het paradijs op aarde! De Malediven is voor vele een droombestemming en als je mensen vraagt waar ze ooit nog eens naar toe willen worden de Malediven vaak genoemd.

De Malediven bestaat uit meer dan 2000 kleine eilandjes in de Indische Oceaan. In 2016 verbleven wij op een van deze eilanden, namelijk het resort eilandje Fihalholi. Hier werden wij in 45 minuten naar toe gevaren met een speedboot vanaf het vliegveld Malé. Het strand bestond uit het witste zand dat wij ooit hebben gezien, waar de palmbomen vanuit omhoog groeide. Wanneer je het water in stapte zwom je gelijk boven het huisrif. Klinkt paradijselijk toch? nou dat klopt kijk maar mee naar deze fotoreportage!

Malediven Paradijs Fihalhohi strand ontspannen panorama

  

Na de Malediven zijn wij door gevlogen naar Sri Lanka, benieuwd naar hoe dit was? Bekijk het in deze fotoreportage of nieuwsgierig geworden naar onze reisroute door Sri Lanka? klik dan hier.