Het einde van het jaar komt nu echt bijna in zicht. Vandaag delen we als laatste artikel van 2017 onze beste negen foto’s op Instagram! Deze foto’s zijn door jullie het meest geliked in het afgelopen jaar. In totaal deelden we in 2017 maar liefst 130 foto’s, kregen we op al deze foto’s 20.647 likes en hebben we inmiddels meer dan 1100 volgers.

In onze beste negen foto’s staat op één foto na alleen maar foto’s van Peru. Tijdens onze reis door Peru zijn onze volgers behoorlijk gegroeid en hebben we meer likes op onze foto’s mogen ontvangen! Het is een mooi rijtje geworden met fantastische reismomenten van 2017.

9. Deze foto is gemaakt onderweg richting Rainbow Mountain. Omdat heel veel mensen de zware hike op een hoogte van 5000M niet geheel volhouden, staan er paarden klaar om de mensen een beetje op weg te helpen. De terugweg loopt bijna iedereen en kunnen de paarden eventjes heerlijk relaxen.

8. Nummertje 8 vind ik zelf een verassende in het lijstje. Het is wel een super mooie foto en met maar liefst 261 likes verdiend deze foto zeker een plaatsje in de best nine van 2017!

7. Deze foto laat wat mij betreft heel veel moois van Peru zien. De lieve uitdrukking van de vrouw, de prachtige kleuren van haar kleding en natuurlijk de Alpaca wol!

6. Deze foto is nog geen week geleden gemaakt in het romantische Parijs. Jelmer en ik staan er beiden een beetje ongemakkelijk bij, omdat we eigenlijk niet zo vaak een foto van ons samen laten maken. Ondertussen heeft deze foto al meer likes als de foto’s op nummer 4 en 5, maar in de best nine staat deze foto op een mooie zesde plek.

5. Hier zien jullie de eerste foto van Machu Picchu in dit rijtje. Op het moment van schrijven drie likes minder als nummer zes, maar het is wel een foto waar je naar kunt blijven kijken!

4. Met slechts één like meer als de nummer 5 en met twee likes minder als de nummer 6 vinden we hier de huidige bevolking van Machu Picchu. Zijn het geen prachtbeesten?


3. Op een ‘verdiende’ derde plek vinden we de Rainbow Mountain. Of de foto het verdiend twijfel ik over, maar omdat wij deze zware hike hebben voltooid is het een mooie waardering! Check deze link als je benieuwd bent naar ons verhaal over Rainbow Mountain.

2. Deze mooie en kleurrijke vrouw kwamen we tegen in de smalle straatjes van Arequipa. Een mooie foto in een super leuke stad van Peru. Deze foto staat dan wel in het overzicht op nummer 2, maar heeft precies evenveel likes als de foto op nummer 1.

1. Eigenlijk kon het ook niet anders dat een foto van Machu Picchu op nummer één kwam te staan. Machu Picchu is misschien wel het meest bijzondere reismoment van afgelopen jaar en we vinden het dan ook erg leuk dat deze foto op een gezamenlijke eerste plek is geëindigd.

Iedereen heel erg bedankt voor het liken en volgen! Voor 2018 staan er alweer een aantal mooie reizen op de planning en we zullen deze foto’s natuurlijk delen op Instagram. Vind je het leuk om ons te volgen op Instagram? Klik dan op deze link en je komt vanzelf bij onze pagina terecht!