Vandaag is het maandag 3 september en wij zitten heerlijk te genieten in het mooie Toscane. Het is september en dat betekent dat de maand augustus alweer voorbij is. Wat ging ook deze maand weer mega snel voorbij en ook deze maand zaten we weer elk weekend vol met feestjes. Het begint bijna een beetje standaard te worden en om met ons af te spreken heb je soms even geduld nodig ;)! haha!

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot? 

Na een wat rustiger maand juli waren wij in augustus weer helemaal online. Elke week kwamen er twee nieuwe artikelen online en vonden jullie onze website allemaal erg goed! Leuk om te zien dat jullie onze artikelen lezen. Het artikel de ideale reisroute voor 2 weken Sri Lanka werd net zo als in juli weer het beste gelezen. Gevolgd door de artikelen Wat willen we nog in Nederland ontdekken en Wat te doen in Wroclaw.

Waar waren wij in augustus te vinden?

In augustus hadden wij geen tripjes op de planning en we waren dus de hele maand in Nederland. Helemaal niet zo verkeerd met het heerlijke weer dat we hier hebben gehad deze zomer. Wel waren we in augustus weer twee weekenden in Twente te vinden, omdat we daar ook een aantal feestjes hadden. Op dit moment zijn we in Toscane en gaan we heerlijk genieten van het Italiaanse landschap, steden en het eten.

De beste foto op Instagram

We waren in augustus weer lekker actief op social media. Op Instagram vind je nog steeds onze foto’s van onze reis door Vietnam. We hebben er zoveel mooie foto’s gemaakt dat we wel kunnen blijven posten. Onze foto van de Mekong Delta kreeg in augustus de meeste likes. Deze foto krijgt niet alleen de meeste likes op onze pagina, maar werd ook nog eens gedeeld door het grote account @_southeastasia. Op dit account kreeg deze foto maar liefst 2742 likes! Wow! Super tof dat deze foto is gerepost en iedereen natuurlijk bedankt voor het liken van deze foto!

 

Andere fijne dingen deze maand

-We vierden de verjaardag van mijn lieve oma. Zij werd alweer tachtig!

-Was Jelmers vader veertig jaar in dienst en gingen we heerlijk luxe uiteten. We hebben de hele avond getafeld en het was erg gezellig!

– Jelmer en zijn broers hadden voor moederdag hun moeder uitgenodigd voor Decibel zo zijn ze met bijna de hele familie naar Decibel geweest. Daarnaast was ook de schoonfamilie (inclusief moeders en tantes) van zijn oudste broer mee. Was erg leuk en ze hadden een hoop bekijks met de ”oudjes” erbij!

Augustus

– Gingen we weer naar het vuurwerkfestival. We waren met heel wat vrienden en het was super gezellig en het vuurwerk was weer fantastisch!

-Vierden we de verjaardag van mijn schoonzusje die halve Sarah zag. In Twente wordt dit altijd net iets uitgebreider gevierd inclusief spandoeken!

-Ging ik bowlen met mijn collega’s van het werk en daarna lekker uiteten.

-Hadden we een bruiloft van een vriendin van Jelmer. Naast vrienden zit Jelmer ook in een vriendinnengroepje. Het klinkt altijd een beetje gek, maar het zijn echt Jelmer zijn vriendinnen! De bruiloft was super mooi en gezellig!

Augustus

-Hadden we ons jaarlijks broer en zus + aanhang uitje. Dit keer deden we een escape room en gingen daarna een lekker hapje eten. Was super gezellig!

-In het artikel “Wat willen we nog in Nederland ontdekken” konden jullie al lezen dat we onze eerste auto kochten. We zijn nog steeds erg blij met deze aankoop en gaan er hopelijk heel wat veilige kilometers mee rijden.

Dit was dan alweer onze maand augustus. Hoe was jullie maand augustus? In september zijn wij een weekje in Toscane te vinden en hebben voor de rest nog niet heel veel op de planning staan. Misschien kunnen we wat van onze Nederland bucketlist gaan afstrepen?