Het is vandaag zondag 1 september. De maand augustus is weer voorbij gevlogen. We waren een aantal weekenden niet thuis en dan gaat de maand gevoelsmatig altijd nog sneller. De zomer is nu echt bijna voorbij en ik vind het fijn dat de herfst weer in aantocht is. De kaarsjes kunnen binnenkort ’s avonds weer aan en dat vind ik altijd super gezellig! Voor nu is het eerst nog tijd om terug te blikken op onze maand augustus.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

Ik heb in augustus het blogritme goed vast weten te houden. Elke week kwamen er maar liefst drie artikelen online! Het schrijftempo ligt hiermee behoorlijk hoog en ik hoop dit nog een maandje of twee te kunnen volhouden. Daarna zullen er iedere week twee artikelen online komen, maar hier later meer over. Dat vele bloggen werpt wel zijn vruchten af want in augustus hadden we weer een record in het aantal unieke bezoekers! Super leuk! Het best gelezen artikel was: 10x zeker doen in Boedapest.

Waar waren wij in augustus te vinden? 

We gingen een weekendje weg met de familie van Jelmer naar Limburg. Een familieweekend op een vakantiepark. We zijn een dagje Valkenburg in geweest en een dagje naar Maastricht. Daarnaast hebben we een escape room gedaan wat erg leuk was! Natuurlijk hebben we ook heerlijke Limburgse vlaai gegeten! Erg lekker en gezellig. Ook waren we weer één weekendje in Twente te vinden om de verjaardag van mijn lieve schoonzusje Rony te vieren. Mijn schoonzusje en broertje waren net terug uit Bali en hebben met veel jaloezie de foto’s bekeken.

De beste foto op Instagram

Er is geen enkele foto op Instagram geplaatst in augustus. We zijn tegenwoordig erg druk met Pinterest en artikelen schrijven dat Instagram er niet van komt. We hebben daarom geen foto om met jullie te delen en het leek ons daarom leuk om de foto met de meeste likes ooit hier neer te zitten. Deze foto is gemaakt in Vietnam in het chaotisch Hanoi. De foto kreeg maar liefst 911 likes! Waauw!

Andere fijne dingen deze maand

  • We bezochten het Vredespaleis in Den Haag. Normaal is het Vredespaleis niet geopend voor publiek, maar enkele weekenden per jaar wel. We kregen een korte rondleiding en het was super leuk.
  • We gingen naar het Casino en hadden € 25,- winst! Een super leuke middag gehad voor weinig geld. Klinkt goed toch?
  • Zijn we verslaafd geraakt aan de serie Homeland. We zitten ondertussen in seizoen zes en kijken niets anders meer.
  • Kocht Jelmer eindelijk een nieuwe telefoon, omdat de zijne al meer dan een jaar geen functionerende camera meer had.