Heel eerlijk ben ik wel een beetje klaar met de overzichten van 2018, maar als je iedere maand een ‘onze maand’ upload kan december natuurlijk niet ontbreken! Vandaag daarom de aller laatste terugblik op 2018 en dan specifiek de maand december. December was een super leuke en gezellige maand en hebben we veel dagen met familie en elkaar door gebracht. Lees snel verder voor onze maand december.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

In december kwamen er in totaal zes artikelen online. Iets minder dan ik eigenlijk wil, maar met een fulltime baan en studie is het gewoon niet altijd mogelijk om elke week twee artikelen te uploaden. Het artikel met onze selfies van 2018 is zeer positief door jullie ontvangen en is het meest bekeken artikel van december.

Waar waren wij in december te vinden?

Het aller eerste weekend van december stond een citytrip naar Warschau gepland. We hebben een super leuke tijd gehad in Warschau en ondanks de kou hebben we genoten. We hadden een heerlijk hotel in het centrum met een mega goed ontbijt! Binnenkort verschijnen er zeker nog wat artikelen over deze Poolse hoofdstad. Ik had de dagen na kerst (donderdag en vrijdag) vrij genomen en toen Jelmer op vrijdagmiddag thuis kwam van zijn werk, zei ik tegen hem laten we morgen een nachtje weggaan. Ik was immers “al” twee dagen thuis en we hadden nog niets gepland voor het weekend. We besloten om zaterdagochtend naar Keulen te rijden en hebben twee dagen in deze Duitse stad doorgebracht. Wederom een super fijn hotel in het centrum geboekt en de Dom van Keulen is werkelijk prachtig.

Keulen, December, ogen laseren

De beste foto op Instagram

Onze beste foto op Instagram was deze maand een mooi Hollands plaatje. Deze foto is gemaakt in Kinderdijk op een koude zaterdagmiddag in oktober. De foto kreeg 520 likes en werd ook gerepost door Instanetherlands.

Andere fijne dingen deze maand

– Ik heb mijn ogen laten laseren! Super spannend, maar alles is gelukkig goed gegaan. Ik had een afwijking van -7 en een week na controle zag ik alweer 100%. Ik kan het zelf nog steeds niet geloven en elke ochtend denk ik: waaauw, ze doen het nog steeds! Na meer dan 18 jaar met een bril en lenzen te hebben gelopen heb ik vanaf nu geen hulpmiddel meer nodig. BIZAR!

–  Hebben we leuke kerstdagen gehad met de familie. Dit jaar waren het twee gourmet dagen, maar dat maakt het niet minder gezellig.

– Oudjaarsavond hadden we onze derde gourmetavond en het was wederom erg gezellig. Mijn ouders kwamen langs en uiteindelijk zijn we bij het nationaal aftelmoment in Den Haag wezen kijken. Super leuk om samen met een grote groep mensen af te tellen en vervolgens te genieten van het vuurwerk! Leuk en goed begin van 2019!

Nieuwjaarsnacht, december, ogen laseren

– Jelmer is na zijn gebroken elleboog in december weer begonnen met handballen! Super blij dat hij weer lekker kan ballen.

– Hebben we samen heel veel avondjes lekker op de bank gehangen. Zo heerlijk af en toe! Ik mocht niet sporten door mijn ogen en was hierdoor vaker ‘s avonds thuis en Jelmer begon pas halverwege december weer met handballen! Heerlijk om af en toe eventjes samen ’s avonds op de bank te kunnen hangen en films en series te kijken.

Dit was onze maand december. We hebben een heerlijke maand gehad met als hoogtepunt natuurlijk het laseren van mijn ogen. Het was een dure uitgave, maar tot nu toe elke euro waard. Daarnaast waren de weekendjes in Warschau en Keulen ook niet verkeerd en hebben we gezellige feestdagen gehad.

Ogen Laseren, december, Warschau, Warsaw