De kortste maand van het jaar is echt voorbij gevlogen. De maand februari zat voor ons vol met leuke dingen en we hebben geen enkel weekend stil gezeten. In februari mocht ik 28 kaarsjes uitblazen, gingen we naar het theater en was ik in een weekend met vriendinnen in Manchester. In dit artikel blikken we terug op onze maand februari.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

In februari kwamen er in totaal vijf artikelen online. Ondanks dat februari maar 28 dagen telde hebben wij in februari een record aantal bezoekers bereikt. Super leuk om te zien dat jullie ons steeds vaker vinden en onze artikelen lezen. Het artikel tips en tricks betalen en geld opnemen in het buiteland vond ik het leukst om te schrijven en handig om te weten voordat we naar Japan vertrekken.

Waar waren wij in februari te vinden?

In het eerste weekend van februari was ik in de Engelse stad Manchester. Een super leuke en gezellige citytrip. Verder was ik in februari nog een weekend bij mijn ouders in Twente en was ik een dagje in Rotterdam! Zowel Manchester als Rotterdam waren zeer geslaagd en leuke bestemmingen.

De beste foto op Instagram

We zijn nog steeds niet heel fanatiek op Instagram en ben benieuwd of we ooit weer de vibe te pakken krijgen. Natuurlijk hebben wel een paar foto’s gepost, waarvan de foto Hohenzollern Bridge in Keulen de meeste likes kreeg. Aan deze brug hangen meer dan 100.000 slotjes en als je zelf ook je liefde wil verzegelen dan moet je even zoeken naar een plekje!


Andere fijne dingen deze maand 

-Samen met Lizzie en Liselotte ging ik op pad in Rotterdam. Een super leuke stad en mega fotogeniek! Nieuwsgierig naar de insta hotspots van deze stad? Lizzie maakte er een artikel over.

-Ging ik met mijn moeder een dagje shoppen in Utrecht voor mijn verjaardag.

-Gingen Jelmer en ik naar het theater. We zagen een duo-voorstelling van Lonneke Dort en Maarten van den Berg.

-Kreeg ik van de Hema een gratis verjaardag tompouce, omdat ik jarig was!

-Hebben we ons eerste terrasje van 2019 gepakt.

Dit was onze maand februari. Een super volle, maar ook gezellige maand! Hoe was jullie maand februari? Hebben jullie net zo genoten van deze zonnige wintermaand?