De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij. We hebben een mega drukke maand gehad. Ik had twee deadlines van mijn studie en daarnaast hadden we ook nog een paar leuke activiteiten gepland. Zo pasten we een avond op ons lieve nichtje, gingen we naar de vakantiebeurs en hebben we tickets geboekt naar een nieuwe bestemming. In dit artikel blikken we terug op de maand januari en vertellen we jullie wat onze nieuwe bestemming is geworden.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

Eigenlijk kan ik hier heel snel antwoord opgeven: weinig! In totaal kwamen er ‘maar’ vier artikelen online en had ik gewoon te weinig tijd om echt leuke artikelen voor jullie te schrijven. Hopelijk komt hier in februari verandering in. In januari is wederom het artikel de ideale reisroute voor twee weken Sri Lanka het beste door jullie gelezen.

Waar waren wij in januari te vinden?

In januari stonden er geen tripjes op de planning en waren wij alleen maar thuis te vinden. Wel hebben we inspiratie op gedaan bij de vakantiebeurs en hebben we tickets geboekt naar Japan! In mei gaan we voor twee weken naar Japan! We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen en alle tips zijn welkom. Maar eerst vertrek ik morgen voor een weekendje naar Manchester.

De beste foto op instagram

Met slechts één post op Instagram in januari is het niet zo moeilijk om de beste foto te selecteren. Deze foto maakten wij in Keulen tijdens een spontaan weekendje weg. De foto kreeg 476 likes en wij vinden het zelf ook een super leuke foto.


Andere fijne dingen deze maand 

-We gingen samen naar de vakantiebeurs voor nieuwe reisinspiratie. Het was een leuke dag al hebben we er niet heel veel handige tips gekregen. Wel was het gezellig en hebben we daarna nog een middagje Utrecht er aan vastgeplakt.

-Leverde ik twee scripties in! Nu hopen op een goed resultaat.

-Samen met vriendinnen volgden we een workshop taarten bakken. Het was een super leuke dag en de taarten waren super lekker.

januarie, taartenbakken.

-Hebben Jelmer en ik een Harry Potter marathon gehouden. We hebben nu alle 8 de films gezien en het was super leuk!

-Boekten we tickets naar Japan!

Dit was onze eerste maand van het nieuwe jaar! Het was een fijn maandje en morgen vertrek ik met twee vriendinnen naar Manchester! Hoe was jou maand januari?