De maand juli is alweer voorbij. Juli was een echte zomermaand. Niet alleen de temperatuur liep hoog op, maar we hadden het ook behoorlijk druk met afspraken. Elk weekend zat vol met de leukste afspraken en we hebben ons geen moment verveeld. Het werd af en toe behoorlijk warm in ons appartementje (lees: 36 graden), maar ook dat hebben we weer overleefd. Benieuwd wat we de maand juli ons nog meer heeft gebracht?

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot? 

Super veel! Begin juli hadden we net lekker de smaak met bloggen te pakken toen onze site offline ging. Behoorlijk balen! Naar heel wat mailen en bellen met onze host hing na 4 dagen onze site weer in de lucht. De fijne trend van begin juli zette we meteen door en met resultaat! Er kwamen 12 artikelen online en we hadden een record aantal bezoekers! Super fijn in deze vaak rustiger zomermaand! De artikelen 10x zeker doen in Boedapest en wat te doen in Nikko werden het best gelezen.

Waar waren wij in juli te vinden? 

Lekker thuis in ons warme appartementje! Maar we boekten wel een tripje naar Sofia en Jelmer kreeg voor zijn verjaardag nog een fijne van der Valk cadeaubon. Hier gaan we zeker gebruik van maken voor een weekendje weg in Nederland! Tips zijn welkom.

De beste foto op Instagram

Mijn haat-liefdeverhouding met Instagram is op dit moment nog steeds een haatverhouding. Ik vind het leuk om af en toe een foto te posten en met ons 8 jarig jubileum plaatste ik van elk jaar een gezamenlijke foto online in onze stories. Jullie zaten duidelijk niet te wachten op ons liefdesverhaal, haha want het kostte ons meer dan 50 volgers. Deze foto uit Japan vonden jullie wel leuk en kreeg 280 likes!

Andere fijne dingen deze maand

  • Waren wij 8 jaar samen! Zo leuk! Benieuwd naar onze gezamenlijke foto’s? Je vindt ze terug in de personal highlight op ons Instagram account.
  • Speelden we de uitbreiding van exploding kittens. We waren al fan van het spel, maar de uitbreiding maakt het nog leuker!
  • Waren wij weer fanatiek samen aan het bootcampen. Super leuk om het samen te doen!
  •  Mocht ik na een jaar hard studeren mijn diploma in ontvangst nemen! Blij!