De maand juli is alweer voorbij en ondanks dat we bijna de helft van juli op reis waren voelde het als een hele lange maand. Het ‘gewone’ leven is weer begonnen en dat is na zo’n fantastische reis altijd een beetje zwaar. Daarnaast hadden we na de extreme temperaturen in Vietnam behoefte aan wat koelere lucht, maar daarvoor moet je deze zomer niet in Nederland zijn. Het toppunt was toch wel vorige week vrijdag toen het in ons huisje 36 graden was! Er zat dus niets anders op dan lekker een terrasje (in de schaduw) te pakken!

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

Ondanks dat we op reis waren verschenen er elke week twee artikelen online. We hadden voor onze reis een stukje vooruit gewerkt, zodat we op reis niet aan de website hoefden te werken. Even helemaal weg en eventjes helemaal vakantie! Eenmaal weer thuis had ik helaas moeite om de draad weer op te pakken. Jullie moesten het 1,5 week zonder artikel doen en meer dan twee weken wachten op onze “In een Kokosnoot van Vietnam“! Nu zijn we weer helemaal in de running en kunnen jullie weer genoeg leuke artikelen verwachten.

Ons best gelezen artikel was deze maand een oudje. Namelijk het artikel voor de ideale reisroute voor 2 weken Sri Lanka. Dit artikel staat nu bijna een jaar online, maar trekt elke maand nog altijd veel bezoekers! Leuk om te zien dat veel van jullie geïnteresseerd zijn in dit mooie land! Na dit artikel waren jullie ook allemaal nieuwsgierig naar onze Europa bucketlist!

Waar waren wij in juli te vinden?

Dat was natuurlijk Vietnam! Verder waren we de hele maand juli thuis en dat is voor ons doen best uniek! Normaal gesproken zijn we meestal maar 2 weekenden in de maand thuis, omdat we de andere weekenden vaak of bij mijn ouders in Twente logeren of een nieuwe toffe locatie ontdekken. Vooral het eerste weekend na onze reis hadden we het nog erg druk met afspraken en feestjes, waardoor we vorig weekend het heerlijk vonden om eventjes met zijn tweetjes thuis te zijn. Zaterdag kwam een goede vriendin nog eventjes gezellig koffie drinken en hadden we nog een super leuk feestje, maar zondag hebben we lekker gerelaxt!

De beste foto op Instagram

Tijden onze reis door Vietnam hielden we ons totaal niet bezig met Instagram en onze eerste foto kwam in juli dus pas op 20 juli online! In totaal posten we in juli maar 3 foto’s, waarvan de foto van Huang Mua Peak het meest geliket is! Deze foto kreeg 401(!) likes waar we natuurlijk super blij mee zijn! Als jullie ons nog niet op Instagram volgen doe dat dan snel. Hier delen we namelijk elke week meerdere foto’s! Op dit moment zijn we natuurlijk onze Vietnam foto’s aan het posten!

Andere fijne dingen deze maand

-In het overzicht van juni konden jullie al lezen dat de ouders van Jelmer 40 jaar getrouwd waren. Het feestje vond echter in juli plaats en het was mega gezellig!

-Hadden we een super gezellige verjaardag van twee lieve vrienden. Ze zijn samen 75 geworden dus dat moesten we vieren! Als je het leuk vond mocht je allerlei verschillende speciaal biertjes meenemen, zodat je met elkaar kon wisselen en alles kon proeven.

-Waren wij 7 jaar samen! We hebben elkaar ontmoet in Albufeira, (Portugal) als (in eerste instantie) vakantieliefde. Wist je dat 65% van de Nederlandse weleens een vakantie liefde heeft gehad?Onderzoek toont aan dat een halfjaar later nog maar 14% een stel is!

Wij hebben genoten van onze maand juli! Vooral Vietnam was natuurlijk fantastisch! Hoe was jou maand juli? En zijn er dit jaar nog vakantieplannen?