Net zoals de maand mei is ook de maand juni echt voorbij gevlogen! We vertrokken natuurlijk in de maand juni naar Vietnam (waar we nu nog steeds zijn) en hadden veel feestjes. Het was een super leuke en drukke maand! De weekenden zaten overvol en ook wilden we voor Billenbloot Kokosnoot graag alle artikelen voor onze vakantie naar Vietnam af hebben. Wat betekende dat we heel wat avonden samen aan de keukentafel hebben gezeten! Elke dinsdag en vrijdag komt er dus gewoon een artikel online, ondanks dat wij zelf heerlijk aan het genieten zijn in Vietnam!

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

We hadden jullie beloofd in ons 1 jarig bestaan artikel om elke week twee artikelen online te plaatsen en dat is in juni elke week gelukt! In totaal verschenen er negen artikelen, waarvan het artikel over de vliegtickets het beste gelezen is!

Ook heeft Jelmer de site nog even gesloopt tijdens het aanpassen van de site om hem sneller te maken. Gelukkig kreeg hij hem na 2,5 uur wel weer aan de praat. Het zweet brak hem even uit, maar als een echte technicus heeft hij het allemaal weer helemaal gefixd!

Waar waren wij in juni te vinden?

We waren twee weekenden lekker thuis in Voorburg te vinden en we waren één weekend in Twente. Vanaf 22 juni zijn we in Vietnam en hebben het super naar ons zin. We genieten van de vakantie en hebben al super veel leuke dingen gezien en gedaan. Na een lange vlucht van 17 uur kwamen we aan in Hanoi en hebben we genoten van deze stad. Vandaag als dit artikel online komt vertrekken we naar Hoi An en zitten we alweer halverwege onze reis. De gevoelstemperatuur is elke dag tussen de 42 en 48 graden, en we zweten elke dag op plekken waar we nog nooit eerder hebben gezweet!

De beste foto op Instagram

We waren een beetje minder actief op Instagram dan wat jullie van ons gewend zijn. We hebben in totaal maar 3 foto’s gepost. Dat is voor ons doen heel erg weinig! We waren gewoon een beetje insta-moe. We hebben daarom ook besloten om in Vietnam niet bezig te zijn met Instagram en we zullen dus ook geen nieuwe foto’s posten. Na onze reis kunnen jullie natuurlijk wel weer een overload aan Vietnam foto’s verwachten ;)! Hieronder staat onze beste foto van juni.

Andere fijne dingen deze maand

-In december stelde ik mezelf het doel dat ik elke dag in 2018 minimaal 10.000 stappen moest halen. Tot nu toe (een halfjaar later) is dat ook echt ELKE dag gelukt! Het was af en toe om 23:00 nog even voor een rondje naar buiten, maar we liggen nog op schema.

– Jelmer liep in Heerhugowaard een Obstacle run van 15km!

-We vierden de verjaardag van Jelmer in Hanoi!

-Waren Jelmer zijn ouders 40 jaar getrouwd!

-Waren mijn ouders 30 jaar getrouwd! Ja, heel veel feestjes!

– Waren we te gast op een super leuke bruiloft!

Dit was onze maand juni! Zoals je kon lezen hadden we heel veel feestjes en hebben we gezellig bijgekletst met vrienden en familie! We gaan nog lekker even verder genieten in Vietnam. Ben je toch benieuwd naar alvast wat foto’s van Vietnam? Op onze Facebookpagina posten we elke paar dagen een paar foto’s! Hoe was jouw maand juni?