De maand juni is weer voorbij gevlogen. Op 24 juni mocht Jelmer 29 kaarsjes uitblazen. Dit hebben we gevierd aan het strand van Scheveningen, want in ons appartement liep de temperatuur op tot 31 graden! Daarnaast heb ik mijn scriptie ingeleverd welke ik op 14 juni heb verdedigd met een positief resultaat! Zo fijn om nu weer wat meer vrije tijd te hebben! Kijk mee naar onze maand juni.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

Er kwamen in de maand juni vijf artikelen online. Iets minder dan ik persoonlijk zou willen. Hopelijk kunnen we in juli iets vaker posten. De blog ideeën zijn er in overvloed, nu nog de tijd vinden om ze ook daadwerkelijk te schrijven. Als we in onze cijfers duiken zien we dat 10x zeker doen in Boedapestde watervallen van Dalat en de ideale reisroute voor 2 weken Sri Lanka de best gelezen artikelen waren.

Waar waren wij in juni te vinden? 

Thuis! Super saai, maar we zijn eigenlijk weinig wegeweest. We waren één weekend in Twente en de overige weekenden hebben we vooral genoten van het Nederlandse strand en het Haagse bos.

De beste foto op instagram

Tja Instagram. Ik heb er nog steeds een haat / liefde verhouding mee. Ik vind tegenwoordig vooral de stories leuk en post zelf weinig en reageer ook weinig op andere foto’s. Toch kwamen er wel vijf foto’s “on the gram”. Onderstaande foto werd het meest geliked. De foto is gemaakt in Japan in het straatje Piss Alley. Een straatje vol met de lekkerste restaurants en waar het altijd gezellig druk is met zowel toeristen als lokale inwoners.

Andere fijne dingen deze maand 

  • Ging ik twee keer naar de bioscoop. Normaal ben ik niet een mega film fan, maar het was beide keren super leuk. Ik ging met Jelmer naar de film The Hustle een super leuke en simpele film. Heerlijk! Met mijn collega’s ging ik naar Rocketman. De film over Elton John. De film was leuk, maar door de mega positieve recensies had ik er meer van verwacht.
  • Ik was hard aan het studeren in juni, maar ook Jelmer ging drie dagen op cursus. Jelmer deed een cursus over whiplash en over frozen shoulder. Als fysiotherpeut / manueel therapeut moet je elk jaar punten behalen om je beroep te kunnen blijven uitoefenen.
  • Ontdekte ik de app ToGoodToGo. Een app tegen voetverspilling. Met de app kun je tegen een gereduceerd tarief bij winkels en restaurants eten afhalen wat ze anders zouden weggooien. Wat je mee krijgt is welke keer anders en is afhankelijk van wat er deze dag niet is verkocht. Een mooi concept om voedselverspilling tegen te gaan.