Het is vandaag donderdag 11 april en dat ons maand overzicht van de maand maart pas vandaag online komt kenmerkt onze maand. Het was een saaie maand en we hebben weinig gedaan. Jelmer was ruim twee weken ziek, ik had het mega druk met de studie en er verschenen bijna geen artikelen online. Toch nemen we jullie vandaag mee naar onze maand maart, want ik ben een controlfreak en een maand overslaan dat kan natuurlijk niet.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

Heel weinig! Er kwamen vier artikelen online, maar oude artikelen worden nog steeds het beste door jullie gelezen. Het zal ondertussen geen verassing meer zijn, maar het artikel de ideale reisroute voor 2 weken Sri Lanka werd het beste gelezen. Op de voet gevolgd door 10x zeker doen in Boedapest. Wel is ons aantal unieke bezoekers deze maand weer gestegen!

Maart

Waar waren wij in maart te vinden?

Thuis! We hadden geen tripjes gepland en zijn zelfs niet in Twente geweest. Jelmer lag voornamelijk in bed en/of de bank (griep!) en ik zat veel achter mijn laptop voor mijn studie.

De beste foto op Instagram

Op Instagram was het in de maand maart net zo rustig als op onze website. We plaatsten slechts één foto van onze reis naar Toscane afgelopen september. Gelukkig zijn jullie ons bijna allemaal blijven volgen, waarmee we natuurlijk heel blij zijn.

Maart

Andere fijne dingen deze maand

– Jelmers oma mocht de mooie leeftijd van 91 bereiken! Samen hebben we heerlijke gegeten en geproost op deze bijzondere dag.

-Ging ik als voorbereiding op onze reis naar Japan eten in een heerlijk Japans restaurant met een vriendin.

-Bereiden we Japan verder voor. Normaal gaan we altijd op de bonnefooi, maar om Japan een beetje betaalbaar te houden hebben we bijna alle hotels nu geboekt. Wel allemaal met gratis annuleren dus we kunnen nog afwijken van onze route!

-Bezocht Jelmer een handbalwedstrijd van een goede vriend in Duitsland

Dit was onze saaie maand maart. Weinig gedaan door een fikse griep en een aantal deadlines voor mijn studie. De maand april staan een paar leukere dingen gepland, maar zal ook nog veel in het teken staan van studie, werken en familie. Dit maken we in mei helemaal met jullie goed, want dan vertrekken wij naar Japan!