De maand mei is echt voorbij gevlogen. Als ik terug kijk op afgelopen maand kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat het een heerlijke maand was! We hebben super veel leuke dingen gedaan en hebben genoten van de extra vrije dagen met Hemelvaart en Pinksteren. Dit is ons aller eerste maandoverzicht en we hopen dit vanaf nu elke maand met jullie te delen. Het geeft jullie een inkijkje in onze maand tussen het reizen door en zo doe ik tenminste nog iets met mijn gezellige mobiel kiekjes.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

Afgelopen maand kwamen er 6 artikelen online, maar de belangrijkste verandering is natuurlijk ons nieuwe design! Billenbloot Kokosnoot bestond in april één jaar en we hebben het afgelopen jaar veel van WordPress en van bloggen geleerd. Het eerste design kon dus wel wat verbeterd worden. Aan de hand van een paar fijne tutorials op YouTube heeft Jelmer de site helemaal aangepast! Super blij met het resultaat en we hopen het in de toekomst nog iets te kunnen finetunen.

Waar waren wij in mei te vinden?

In het lange Hemelvaart weekend gingen wij met mijn ouders een weekend naar Boedapest! Voor ons de tweede keer, maar wat is het een leuke stad. We hebben genoten van het fijne weer, het lekkere eten en natuurlijk de gezelligheid.

Voor Travelaar.nl mocht ik een nachtje naar Maastricht. Voor de Week van Nieuw Maastricht werden er aantal bloggers en vloggers uitgenodigd en het waren twee super leuke dagen. We hebben de stad op een andere manier als anders ontdekt en wat heeft Maastricht veel verborgen pareltjes! Binnenkort vind je een uitgebreid verslag over Maastricht op www.travelaar.nl

De beste foto op Instagram

Op Instagram blikten we kort terug op onze reis door Sri Lanka in 2016. Deze foto maakten wij tijdens onze treinreis tussen Kandy en Ella! Het was een geweldige reis en onderweg werd je getrakteerd op zulke fantastische uitzichten! Deze foto kreeg maar liefst 323 likes!

Andere fijne dingen deze maand

– Het bierproef festival; samen met een paar vrienden waren wij na een succesvolle winterbier festival dit keer op het lentebier festival van Rootz in Den Haag te vinden. Het was wederom super gezellig.

– Het fijne zomer weer in Nederland. Hoewel ik het af en toe toch net iets te warm vond was het over het algemeen goed vertoeven in NL. We zijn een paar keer naar het strand geweest en hebben genoten van het fijne Scheveningen.

– Hadden Jelmer en ik eindelijk eens een leuke selfie! Haha!

– Kon ik eindelijk weer naar buiten op mijn slippers! Ik hou van blote voeten in de zomer!

– We gingen voor het eerst samen naar de Sauna. Wat was het ontspannend!

– Hebben we onze reisplannen moeten wijzigen. Hoewel dit natuurlijk niet heel leuk is, omdat we natuurlijk niets liever wilden als over drie weken naar Nicaragua te reizen. Daarnaast vind ik het voor Nicaragua echt verschrikkelijk wat er op dit moment allemaal gaande is. Wel ben ik blij dat wij wegens een goede annuleringsverzekering konden omboeken naar Vietnam! Over drie weken zijn we gewoon al in Hanoi! Super veel zin in!

Dit was onze maand. Hoe was jullie maand? Hebben jullie nog een fijn tripje gemaakt of wat staat er voor leuks op de planning?