Het is vandaag 2 juni een goed moment om terug te blikken op onze maand mei! De maand mei stond eigenlijk bijna geheel in het teken van onze reis naar Japan. We waren twee weken in Japan en de overige dagen stonden vooral in het teken van voorbereiden en nagenieten. In dit artikel lees je alles over onze maand mei.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot? 

Er kwamen in totaal vijf artikelen online. Vooral begin mei waren we lekker op dreef met bloggen. In Japan is dat een beetje verslonsd, maar we hebben weer genoeg leuke en nieuwe ideeën. Volgende week verschijnt het eerst Japan artikel online en dat zal vast niet de laatste zijn. In mei hadden we iets minder gebruikers als in april, maar vergeleken met 2018 een mooie stijging van bijna 70%!  Het artikel 10x zeker doen in Boedapest, de ideale reisroute voor 3 weken Vietnam en een leuke planning voor een dagje Leeuwarden waren deze maand de drie best gelezen artikelen.

Waar waren wij in mei te vinden? 

Japan! In mei hebben we een rondreis door Japan gemaakt. We bezochten Tokio, Nikko, Kyoto en Koyasan. Stuk voor stuk super leuke bestemmingen in Japan, vooral Tokio is onze favoriet! Binnenkort komen er artikelen online wat je allemaal in Japan kunt doen, de lekkerste eettentjes, onze reisroute en wat een reis door Japan ons heeft gekost.

De beste foto op Instagram 

Onze volgers zijn op Instagram behoorlijk aan het terug lopen, maar dat hebben we helemaal aan onszelf te danken en vinden we op dit moment helemaal prima. Wel kregen onze foto’s uit Japan mega veel likes, waar we jullie allemaal heel dankbaar voor zijn. Deze foto kreeg maar liefst 475 likes en is gemaakt in Tokio.

Andere fijne dingen deze maand

  • Ging ik weer lekker naar de kapper en heb ik weer een flink stuk van me haar af gedaan.
  • Is mijn laatste persoonlijke paper ingeleverd! In juni nog alleen een gezamenlijk scriptie en dan heb ik er hopelijk weer een papiertje bij.
  • Waren wij een middagje in Wenen te vinden. Op de heenreis naar Japan hadden we hier namelijk een overstap van zes uur. We besloten om met de trein richting het centrum te gaan en hebben een heel mooi klein stukje van Wenen gezien.
  • Ging ook Jelmer weer naar school om zijnpunten te behalen.
  • Heb ik met vriendinnen een heerlijke vriendinnen dag gehad. We gingen solex rijden in Twente en daarna hebben we gezellig een hapje gegeten.
    Solex rijden