Vandaag is het zondag 1 december, tijd om terug te blikken op een enorm drukke maand november. November was een maand waarin we beiden onze laatste werkdag hadden, veel afscheidsetentjes en borrels gepland stonden en waarbij we zijn verhuisd! Kortom het was een super drukke maand, maar ook een hele leuke en gezellig maand.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot? 

In november kwamen er 9 artikelen online. We hebben ondertussen een fijne routine te pakken, waarbij elke vrijdag en zondag een nieuw artikel online komt. We zijn druk bezig met de voorbereidingen van onze wereldreis, waarin we jullie meenemen. We hadden weer meer bezoekers als vorige maand en zijn hier super blij mee! Hopelijk blijven jullie ons volgens, wanneer we morgen met een enkeltje in het vliegtuig stappen. Het artikel de ideale reisroute voor 3 weken Vietnam, wat gaan we missen in Nederland en de ideale reisroute voor 2 weken Sri Lanka waren de drie beste gelezen artikelen.

Waar waren wij in november te vinden? 

In november waren wij één weekendje in Tilburg. Jelmer had voor zijn verjaardag een cadeaubon van van der Valk gekregen. We hebben hier goed gebruik van gemaakt en boekten een luxe kamer met sauna en bubbelbad. We hadden een heerlijk weekendje en kwamen goed ontspannen terug. Verder waren we voornamelijk thuis, waar we druk bezig waren met ons huisje. We hebben ons huisjes geschilderd en volledig schoon geschrobd, zodat we onze borg zouden terug krijgen.

De beste foto op instagram

Op instagram kwamen in november twee foto’s online. De foto van twee november (maand voor vertrek!) kreeg de meeste likes.

Andere fijne dingen deze maand

– had ik de jaar controle van mijn ogen. Vorig jaar had ik mijn ogen gelaserd en alles was nog 100% goed. Zo fijn!

-had Jelmer zijn laatste handbalwedstrijd

-hebben we onze laatste werkdag gehad en zijn we nu allebei werkloos, best een beetje raar.

– werd ik verrast door mijn vriendinnen voor een gezellig etentje!

-we kregen super veel kaartjes en gelukswensen voor onze wereldreis. Iedereen super bedankt hiervoor!

– pakten we onze backpack in en alles past gelukkig.

– hebben we na lang wikken en wegen een drone gekocht.

Dit was onze maand november. Een super leuke, drukke en chaotische maand. Nog één nachtje en dan begint ons grote avontuur, waar we maanden naar hebben uit gekeken. Dit maandoverzicht is tevens ons laatste overzicht in deze vorm. Op reis gaan we geen maandoverzicht bijhouden, maar zullen we af en toe een update op Billenbloot Kokosnoot plaatsen. De overige artikelen proberen we elke vrijdag en zondag te plaatsen, zoals jullie van ons gewend zijn. Vind je het leuk om vaker kortere verhaaltjes van ons te lezen? Je kunt ons ook volgen via Polarsteps onder de naam Jelmer & Laura.