Vandaag is het gewoon al zondag negen december en dat betekent dat we mega laat zijn met ons november overzicht! Vandaag is de eerste dag sinds twee weken dat ik mijn laptop pak, omdat we het gewoon super druk hebben gehad! Er zijn ook al twee weken geen artikelen online gekomen en het is dus nu echt de hoogste tijd om daar weer verandering in te brengen en terug te kijken op onze maand november! Kijk je mee?

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot? 

Zoals net al even aangeven zijn er in de laatste week van november helemaal geen artikelen online gekomen. Dat betekent dat er in november totaal 7 artikelen online kwamen. Jullie hebben in deze maand het artikel: waarom wij Peru een zware reis vonden het meest gelezen! Maar ook de artikelen lekker eten en drinken in Peru en wat te doen in Wroclaw werden goed door jullie gelezen.

Waar waren wij in november te vinden? 

Op de aller laatste dag van november vlogen wij naar Warschau in Polen. We hebben er een heerlijk weekend gehad! We sliepen in een super mooi hotel en binnenkort zullen er zeker een paar artikelen over Warschau online komen.

De beste foto op instagram

Er kwam in november maar één foto online op Instagram! We gaan hier in december vast en zeker verandering in brengen, want er staan nu al zelfs twee foto’s in december online. We zijn dus goed begonnen. Dit was onze foto die in november online kwam.

Andere fijne dingen deze maand

-Ging ik samen met een vriendin naar de Fabienne Chapot sample sale. Ik ging voor één specifiek jurkje, maar had er eigenlijk geen hoop in. Toch hingen er nog precies twee van deze jurkjes, waarvan eentje in mijn maat. Blij Blij!

-Had ik een groep 8 reünie! Super leuk om iedereen na 15 jaar weer te zien en te spreken.

-We hebben voor de familie van Jelmer een Vietnamese avond georganiseerd. Vol met lekker Vietnamees eten!

– Hadden we met vrienden een spelletjesavond en hebben we een super leuk spelletje ontdekt: Exploding Kittens! Een super leuk spelletje die door iedereen te spelen is. Ben je nog op zoek naar een leuk spelletje voor tijdens de feestdagen? Dan is Exploding Kittens zeker een aanrader.

-Ging ik gezellig uiteten met mijn Instagram vriendinnetjes Liselotte en Lizzie!

-Waren Jelmer en ik beiden pietjes op mijn werk. Het was een super leuke ochtend en de kinderen vonden het allemaal helemaal geweldig!

November

Dit was alweer onze maand november! Het was een mega leuke, maar super drukke maand. Naast al deze leuke activiteiten hadden we ook nog meerdere verjaardagen, nog meer etentjes, twee eindpresentaties op school en kunnen we al bijna 6 weken onze gootsteen in zowel de badkamer als keuken niet goed gebruiken wegens een niet goedwerkende afvoer! Hier komt hopelijk in december een einde aan en kijken we uit naar de feestdagen vol met gezelligheid!