Afgelopen weekend is de klok een uurtje naar achteren gegaan en dat betekend dat de we nu echt de winter ingaan. De dagen worden korter en kouder en overal in de winkels zie je alweer de eerste kerstspullen verschijnen. De hoogste tijd om terug te blikken naar onze maand oktober! Oktober was een maand met contrasten! Van extreem lekker weer tot de verwarming aan en van een gebroken elleboog tot een paar gezellige afspraakjes!

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot? 

In totaal kwamen er in oktober zeven artikelen online. Jullie waren vooral nieuwsgierig naar de artikelen 8x handige apps voor op reis en waarom ik minder enthousiast ben over de stad Praag! In oktober kwam er één week geen enkel artikel online. Dit had vooral te maken met de gebroken elleboog van Jelmer en ik die aan een nieuwe studie ben begonnen. We hadden daardoor een super drukke week en hadden even andere prioriteiten dan onze site.

Waar waren wij in oktober te vinden? 

Daar kunnen we heel kort over zijn: Nederland! In oktober hadden we geen reisjes op de planning en zijn veel thuis geweest. Wel ben ik nog een dagje in Amsterdam geweest en waren we een weekend in Twente! Daarnaast heb ik nog tickets geboekt naar Manchester. In februari ga ik samen met drie vriendinnen naar deze Engelse stad! Nu al zin in!

De beste foto op Instagram

Was ik vorige maand al super blij met meer dan 400 likes op één foto. Dan hebben we deze maand helemaal wat te vieren. Op deze foto kregen we maar liefst 728 likes! In één woord gewoon: WAAUW! Super bedankt voor alle likes en lieve reacties op deze foto uit Vietnam.

Andere fijne dingen deze maand 

-We beginnen met meteen een iets minder fijn nieuws. Jelmer heeft zijn elleboog gebroken. Hij is gevallen met de handbal en helaas een beetje verkeerd terecht gekomen! Gelukkig gaat het alweer een stuk beter met hem en gaan we weer de goede kant op.

-Ik ben begonnen met een nieuwe studie. Inmiddels heb ik twee lesdagen gehad en tot nu toe vind ik het super leuk.

-Ging ik naar het We Are Travellers event samen met een paar Instagram vrienden. Super leuk om zo samen af te spreken en met elkaar een passie te delen. Het was een super leuk event en we ontvingen ook nog eens het super toffe boek: Backpack Bestemmingen.

-Gingen we weer eens bij La Bota in Leiden eten. Onze favoriete plek voor een hapje en een drankje.

-Heb ik de knoop doorgehakt en ga ik in december mijn ogen laseren. Ik ben blij dat ik eindelijk een datum heb, maar vind het wel super spannend. Tot nu toe hoor ik gelukkig alleen maar positieve verhalen, dus ik hoop dat ik straks net zo positief ben.

Dat was alweer onze maand oktober! Op het breken van Jelmers elleboog na was het een super fijne maand. November staat alweer vol met leuke dingen waaronder een basisschool reünie, een tripje naar Warschau en gaan we onze Vietnamese kookkunsten testen!