Het is weer tijd voor een nieuw maandoverzicht. De maand oktober is voorbij gevlogen! We zijn natuurlijk druk met de voorbereidingen van onze wereldreis, maar deden ook veel leuke dingen. Zo gingen we mijn vader verassen voor zijn verjaardag, gingen we wandelen door de Japanse tuin en bezocht ik de musical Mamma Mia. Benieuwd naar onze maand oktober? Lees dan snel verder.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

Vrij veel! We zijn natuurlijk ontzettend druk met het voorbereiden van onze wereldreis en vinden het super leuk om jullie hierin mee te nemen. Er kamen al vier artikelen online met onze wereldreisvoorbereidingen. We hadden in oktober weer een record aantal bezoekers! Super leuk dat jullie ons steeds vaker weten te vinden. In totaal kwamen er in oktober 9 artikelen online. De artikelen de ideale reisroute voor 3 weken Vietnam, wij gaan op wereldreis en wereldreisvoorbereidingen #2: hoe bepaal je het budget van je wereldreis waren de drie best gelezen artikelen.

Waar waren wij in oktober te vinden?

In oktober was ik de helft van de weekenden lekker thuis en de andere helft waren we weer op pad. Ik was één weekend in Twente en samen met mijn familie waren we een weekendje in Utrecht. We waren in Utrecht om mijn vader te verassen voor zijn 55e verjaardag. Mijn vader was samen met mijn moeder een weekendje in Utrecht. Als verassing kwamen mijn broertje, schoonzusje, Jelmer en ik ook een avondje ‘logeren’. We hebben met zijn zessen heerlijk gegeten en de volgende ochtend gezellig gezamenlijk ontbeten!

De beste foto op Instagram

Tja Instagram laten we het daar maar niet meer over hebben. De hoop ligt nog steeds dat we straks op wereldreis wat meer energie en plezier krijgen in het posten van nieuwe foto’s! Ik zou zeggen blijf ons lekker volgen en je ziet onze nieuwe foto’s hopelijk allemaal snel verschijnen. In oktober kwamen er twee foto’s online. Waarvan de mooie kunstkoffie de meeste likes kreeg.

Andere fijne dingen deze maand

– Ging ik met mijn moeder naar Sanadome. Heerlijk een dagje relaxen!

– Bezocht ik samen met vriendinnen de musical Mamma Mia. Wat is dat toch een heerlijke good feel musical en daarna gingen we een gezellig hapje eten.

– Streepten we het wandelen door de Japanse tuin van onze Den Haag bucketlist af.

-Hebben we veel van onze spullen op marktplaats verkocht. Ons huis wordt al aardig leeg.

– Aten we heerlijk Indonesisch bij Blend in Voorburg.

– Kocht Jelmer een nieuwe camera rugzak (WANDRD)! Een behoorlijke uitgave, maar het is hopelijk zijn geld dubbel en dwars waard.