Hallo Oktober! De maand september is alweer voorbij. Tijd om terug te blikken op deze leuke maand. De maand september is super snel gegaan en we hebben eigenlijk alleen maar leuke dingen gedaan. Zo maakten we online bekend dat we op wereldreis gaan, gingen we vier dagen naar Sofia, hebben we onze spullen verkocht op een rommelmarkt en haalden we onze laatste vaccinaties.

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot?

Er kwamen in totaal zes artikelen online. Wie ons een beetje volgt zal het geen verassing zijn dat het artikel wij gaan op wereldreis! het best gelezen artikel van deze maand is. Heel erg bedankt voor jullie reacties en privéberichtjes. Super leuk om te lezen. Daarnaast werd het artikel de ideale reisroute voor 3 weken Vietnam ook veel door jullie gelezen.

Waar waren wij in september te vinden?

Het laatste weekend van september waren wij in Sofia! Ons laatste echte tripje voor de wereldreis en wat was het weer fijn! Sofia is een super mooie stad en er komen binnenkort een aantal leuke artikelen online. We waren ook nog een weekendje in Twente en hebben daar veel van onze spullen op de rommelmarkt verkocht.

De beste foto op Instagram 

Onze insta-account staat nog steeds op een laag pitje. Wel plaatsen we af en toe een paar stories, maar foto’s bijna niet. We deelden in september één foto met de mededeling dat we op wereldreis gaan! Dit moesten we natuurlijk met onze trouwe volgers delen. Super bedankt als jullie ons nog steeds volgen ondanks de af en toe grote afwezigheid! We zullen het op wereldreis meer dan goed met jullie maken!

Andere fijne dingen deze maand

  • We hebben een nieuwe volger op onze website. Mijn oma van 81 heeft onze website ontdekt en vind het super leuk om alle verhalen te lezen! Hi Oma!
  • Spraken we af met mijn schoonheidsspecialiste en haar vriend. Zij zijn afgelopen jaar op wereldreis geweest en hadden een paar handige tips voor ons! Altijd leuk om over reizen te praten.
  • Haalden we de laatste vaccinaties. We hadden voor onze eerdere reizen al de meeste vaccinaties, alleen de buiktyfus was inmiddels verlopen en moesten we nogmaals halen.
  • Had ons vliegtuig naar Sofia vertraging! Normaal gesproken zouden we hier natuurlijk totaal niet blij mee zijn, maar doordat ons vliegtuig vertraging had hebben we ons vliegtuig gehaald. Doordat de brug openstond en we ietwat laat vertrokken uit huis hadden we anders onze vlucht gemist! Door de vertraging van een halfuur hebben we gelukkig toch onze vlucht gehaald.
  • Deed ik een EHBO-cursus. Ik wist namelijk helemaal niets hiervan en ik vond het toch wel een fijn idee om in ieder geval iets te kunnen! De cursus duurde een dag en ik kan nu een aantal basis dingetjes!