Het is oktober en dat betekent dat september alweer achter ons ligt! Het klinkt lekker cliché, maar oh wat gaat de tijd toch snel! Eerlijk gezegd zit ik met mijn hoofd nog ergens in augustus, maar het is al echt oktober! Dus de hoogste tijd om terug te kijken op de maand september! In september hadden we al een paar echte herfstdagen, maar werden we ook nog een aantal dagen getrakteerd op een fijne nazomer. Hoewel ik zelf zeker fan ben van de herfst (lees: dekentje op de bank en kaarsjes aan) hebben ook wij genoten van het weer in september. Zo hebben we heerlijk door Antwerpen gefietst en hebben we de zomer nog een klein stukje verlengd in Toscane!

Wat gebeurde er allemaal op Billenbloot Kokosnoot? 

Net zo als in augustus kwamen er in september ook elke week twee artikelen online. Het blijft een beetje saai, maar het artikel de ideale reisroute voor 2 weken Sri Lanka was weer het beste gelezen artikel op onze website. Daarnaast werd het artikel kosten voor drie weken reizen door Vietnam ook veel door jullie gelezen!

Waar waren wij in september te vinden?

September begon direct goed! Op één september vlogen wij naar Toscane. In Toscane hebben we een heerlijk weekje genoten van de Italiaanse steden, eten en Jelmers familie. In totaal zijn we een week in Toscane geweest en hebben in deze week maar liefst vijf Toscaanse steden bezocht! Naast Toscane was ik ook nog een weekendje bij mijn ouders in Twente en de overige weekenden sliepen we gewoon lekker thuis!

De beste foto op Instagram

Wij zijn op Instagram nog steeds onze foto’s van onze reis door Vietnam aan het posten! Onze frequentie van posten is wat minder aan het worden, maar daar willen we in oktober zeker weten verandering in brengen. Onze foto van de Train Street in Hanoi kreeg in september de meeste likes. Deze foto kreeg maar liefst 422 likes van jullie en we willen iedereen daarvoor mega bedanken!

Andere fijne dingen deze maand

-Ik liep twee weken met mijn bril op, omdat ik me liet onderzoeken of ik geschikt ben om mijn ogen te laten laseren. Die twee weken met bril waren iets minder (als je lenzen bent gewend), maar ik ben geschikt en ik kan straks volledig zien zonder hulpmiddel!

-Stond ik met mijn moeder op de rommelmarkt en hebben we al onze oude kleding verkocht! Ruimt lekker op en het levert ook nog wat leuks op.

-Hadden we een super gezellige BBQ met alle nichten en neven van Jelmer!

-Liet ik me haar 10cm korter knippen!

-Gingen Jelmer en ik een dagje fietsen in Antwerpen! Vanaf ons huis is het slechts 1,5 uur rijden naar deze leuke Belgische stad! Beiden waren we al vaker in Antwerpen geweest, maar vinden het altijd een heerlijke stad.

-Heb ik me ingeschreven voor een studie! In oktober ga ik beginnen aan de opleiding Post-HBO Controller. Super spannend, maar ook een leuke nieuwe uitdaging.

-Is Jelmer zijn handbal weer begonnen! Elke zaterdagavond speelt hij vanaf nu een wedstrijd.

Dit was onze maand september. Hoe was jullie maand september? In oktober hebben wij geen reisjes op de planning staan, maar staan er wel heel veel andere leuke dingen op de planning!