Het is weer tijd voor een heerlijke citytrip, dit keer vliegen we vanavond naar MILAAN. Ik heb er onwijs veel zin in, en het meest leuke is misschien nog wel dat Jelmer tot 5 minuten geleden niet wist dat we weg gingen! Ik heb hem voorgehouden dat we naar mijn ouders gingen en dan nemen we altijd de trein met overstap op Schiphol! Dus hij had ook echt helemaal niets door! Super leuk!

Onze vlucht vertrekt vanavond om 20:15 en na 1,5 uur vliegen landen we op het vliegveld Milaan Linate. Vanaf het vliegveld gaat er iedere 8 minuten een bus welke je in halfuurtje naar het centrum van Milaan brengt. Vanaf daar is en een kleine 15 minuten lopen naar ons hotel.

Ik heb een heerlijk hotel midden in het centrum van Milaan geboekt en we zullen vanaf hier de stad gaan verkennen. Eigenlijk staat er niet zoveel op de planning, maar ik wil zeker de Duomo bezichtigen en beklimmen. Verder gewoon lekker slenteren de door straatjes van Milaan, lekker eten, genieten van de zon en heerlijk Italiaans ijs proeven.

In totaal zullen we twee hele dagen in Milaan zijn en vliegen we zondagavond rond 21u weer terug naar Amsterdam. Leuke tips voor Milaan zijn meer dan welkom!