JA! We hebben vakantie en dat betekent dat er weer een nieuwe reis op de planning staat! Gisteren hebben we beiden voor het laatst gewerkt en vandaag vertrekken we naar Peru! We vliegen vanmiddag om 12:35 vanuit Amsterdam met KLM rechtstreeks naar Lima de hoofdstad van Peru. De vlucht zal in totaal 12 uur en 35 minuten duren en het is in Peru 7 uur vroeger dan in Nederland, waardoor we om 18:10 lokale tijd zullen landen.

Onze route
We hebben de eerste twee overnachtingen in Lima geboekt in de gezellige wijk Miraflores. Verder hebben we eigenlijk nog niet zoveel gepland. Het idee is in ieder geval om via Huacachina, Arequipa, Colca Canyon en Puno uiteindelijk te eindigen in Cusco. In Cusco hebben we voor 22 september de heilige vallei en de verkorte inca trail naar Machu Pichu geboekt en we zullen dus op deze datum zeker in Cusco moeten zijn. De planning is wel om hier twee dagen van te voren te zijn, zodat we een beetje kunnen acclimatiseren. Vervolgens zullen we met het vliegtuig vanuit Cusco weer richting Lima vliegen. Vanwaar onze vlucht richting Amsterdam zal vertrekken.

Verhuizing
Zoals de meeste van jullie wel weten, hebben wij in een hele korte periode ons huis verkocht. Na onze vakantie is het daarom ook meteen tijd om te verhuizen, naar ons nieuwe huisje in Voorburg. Gisteren hebben we de sleutels gekregen en we zijn erg blij met ons nieuwe plekje! Het is een fijn appartementje in het oude centrum van Voorburg! We hebben daarom naast onze backpacks ook de afgelopen twee weken onze hele inboedel ingepakt (lekker handig gepland hé haha), maar de kasten zijn inmiddels leeg en de grotere meubels zullen we na onze vakantie gaan verhuizen! 

De komende tijd zullen we jullie dus lekker gaan spammen met artikelen en foto’s over Peru! Heb jij nog leuke tips voor Peru, wat mogen we echt niet missen?