Het is weer tijd voor een nieuwe reis! Vanavond vertrekken we voor 9 dagen naar Thailand. Toen we eind 2017 op zoek gingen naar een leuke bestemming voor in het voorjaar hebben vele bestemmingen de revue gepasseerd. Maar we konden gewoon niet kiezen! Uiteindelijk waren we het eens: het zou Israël worden. Helaas besloot meneer Trump toen om de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen. We vonden het op dat moment daarom toch te onzeker om tickets naar Israël te boeken en zagen toen een fijne deal voor Thailand voorbij komen. Deze fijne deal hebben we meteen geboekt en vanavond vertrekken we naar Thailand!

Thailand

We hadden ons eigenlijk nog helemaal nooit echt  verdiept in Thailand en eerlijk gezegt stond deze bestemming niet erg hoog op onze bucketlist. Nu we ons meer in Thailand verdiept hebben zijn we eigenlijk verrast over hoeveel Thailand te bieden heeft! We weten dat 9 dagen natuurlijk bizar kort is om Thailand te verkennen en we zullen ons dan ook alleen beperken tot Bangkok en het gebied rond Ao Nang Beach in het zuiden van Thailand.

Wat gaan we in Thailand doen?

Onze vlucht vertrekt vanavond rond een uurtje of 22:00 en na een korte overstap in Dubai zullen we zondag aankomen in Bangkok. Bangkok is de hoofdstad van Thailand en hier zullen we in totaal drie dagen verblijven. In Bangkok willen we zeker een aantal tempels bezichtigen, de floating markt bezoeken en we hopen de beroemde Maeklong trein markt te zien. De tweede dag in Bangkok zullen we een fietstour door de stad gaan doen. Ik ben nieuwsgierig naar deze super chaotische stad en heb super veel zin om weer lekker door de stad te crossen met een TukTuk.

Door naar Ao Nang Beach

Na drie dagen Bangkok vliegen we verder naar Krabi. We verblijven niet in Krabi zelf, maar in het nabij gelegen gebied Ao Nang Beach. Dit is een heerlijke plek met veel bekende stranden. Hier verblijven we in totaal vier dagen. Naast dat we hier zeker heerlijk zullen relaxen gaan we ook een paar actieve dingen doen. We willen sowieso naar het fantastische uitzichtpunt Khao Khanab Nam en we willen de ervaring van een Long-tail bootje meemaken. Voor de rest staat er nog niet zo heel veel op de planning. Tips zijn dus meer dan welkom!

Ben jij al wel eens in Thailand geweest? Wat mogen we volgens jou echt niet missen in Bangkok en Ao Nang Beach? Nieuwsgierig naar onze avonturen in Thailand? Volg ons dan op Instagram, hier zullen we de komende week een paar leuke foto’s van Thailand plaatsen!

Omdat we nog niet in eerder in Thailand zijn geweest en daarom niet beschikken over foto’s van Thailand. Hebben we in dit artikel gebruik gemaakt van foto’s van de website www.pixabay.com.