In onze in een kokosnoot van Parijs konden jullie al lezen dat we behoorlijk enthousiast waren over ons hotel in Parijs. Ik had jullie nog een review van de dit fijne hotel aan de Gare de Lyon in Parijs beloofd dus ben je nog op zoek naar een leuk hotel in Parijs? Lees dan snel verder.

Het hotel

We verbleven 3 nachten in het super fijne en nieuwe citizenM Gare de Lyon. De hotelketen citizenM breidt zich steeds verder uit en heeft zelfs al meerdere hotels in Parijs. Naast Parijs vind je ook hotels in onder andere Rotterdam, Amsterdam en Londen. Het hotel Gare de Lyon ligt centraal in het centrum van Parijs en is via het metrostation Gare de Lyon binnen 5 wandelminuutjes te bereiken. Bij binnenkomst gaat alles digitaal waardoor je niet meer in rij hoeft te staan voor het inchecken. Je kiest zelf bij het inchecken op welke etage je wilt overnachten en aan welke zijde van het gebouw.

De kamers

De hotelkamers bij CitizenM zijn allemaal even groot en dat is met het boeken wel zo makkelijk. De kamers zijn niet groot, maar zijn wel van alle gemakken voorzien. Doordat de kamers niet groot zijn (eerder klein) zijn de kamers perfect ingericht en is overal aan gedacht. Er is een heerlijke regendouche, een super fijn tweepersoonsbed met twee enorme laden eronder voor je koffer. Daarnaast is er zelfs nog een klein bureautje en hangt er boven het uiteinde van het bed een fantastische televisie.

De Moodpad

De wat? haha ja dat dachten wij ook toen wij voor het eerst deze term hoorden. De moodpad is een iPad waarmee je de hele kamer kan bedienen. Van het sluiten van de gordijnen tot het instellen van je wekker. Maar het leukste van de Moodpad is toch wel dat je de kamer er in allerlei kleuren mee kan verlichten!

De algemene ruimtes

Doordat de hotelkamers niet groot zijn is er extra veel aandacht besteed aan de algemene ruimtes. Hier kun je naast je hotelkamer heerlijk zitten en relaxen. Beneden vind je een soort mega woonkamer met allerlei leuke en hippe stoelen met televisies en computers. Er is genoeg ruimte om je eventjes af te zonderen of om gezellig met je vrienden een drankje te drinken. Helemaal op de bovenste verdieping vind je de rooftopbar CloudM met een mooi uitzicht over Parijs!

Het ontbijt

Het ontbijt zit niet standaard bij de kamerprijs inbegrepen en kun je heel gemakkelijk bestellen. Dit kan op de dag zelf voor €17,95 , maar wanneer je het de avond ervoor doet betaal je een stukje minder (€ 14,95). Het ontbijt wordt beneden geserveerd en ziet er heel verzorgd uit en smaakte heerlijk. Wij hebben hier één ochtend ontbeten en de rest van de ochtenden hebben we heerlijk in Parijs zelf gegeten met een croissantje in de hand!

We vonden het echt een heerlijk hotel op een fijne plek in Parijs. Mocht je binnenkort een weekendje Parijs op de planning hebben? Kijk dan zeker eens naar dit fijne hotel in Parijs. Als je via deze link boekt krijg je ook nog eens €15,- korting op je hotelkamer.