In ons één jarig bestaan artikel had ik jullie meer leuke tags beloofd. Bij deze wordt deze belofte meteen ingewisseld, want vandaag heb ik voor jullie de Zomerse dilemma’s tag van Renske ingevuld. Ik kwam de tag tegen op de website van Renske en ik was eigenlijk meteen enthousiast over deze leuke tag. De zomer staat voor de deur dus de hoogste tijd om een beetje in het zomergevoel te komen. 

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?

Het ideaal plaatje is natuurlijk op blote voeten door de branding. Maar eerlijk is eerlijk heb ik een kleine hekel aan zand tussen mijn voeten. Droog zand wil nog wel, maar als je voeten nat zijn en het zand er dan zo blijft aanplakken? Euh dat is niet helemaal mijn ding. Ik kies dus voor blote voeten door het gras en dan vooral net gemaaid gras. Die geur vind ik zo lekker.

Een vakantie op een tropisch eiland OF een zonnige culture stedentrip

We hebben al heel wat fijne stedentrips mogen maken. Zo hadden wij in Boedapest en in Milaan echt heerlijk weer en was het daar zeker niet verkeerd. Maar nee zeggen tegen een tropisch eiland dat gaat met toch echt niet lukken. De uitzichten die je vanaf daar hebt kan ik uren naar kijken en ik wordt altijd spontaan verliefd bij het zien van een palmboom.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalades OF jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën 

Homemade pastasalades! Ik ben geen heel groot barbecue fan. Ik vind het altijd wel gezellig, maar Jelmer en ik wonen ondertussen al bijna zes jaar samen en hebben gewoon nog nooit met zijn tweetjes de barbecue aangestoken. Wel met vrienden en familie natuurlijk, maar ik kies dan toch liever een lekker pastasalade.

Zwoegen in de sportschoof OF workouts in de buitenlucht

In de winter ben ik met de volleybal altijd in de sporthal te vinden. Daarnaast heb ik ook nog een abonnement op de basicfit, waar ik ook zo af en toe te vinden ben. Vorig zomer (tijdens de zomerstop van de volleybal) heb ik 10 weken lang aan bootcamp in de buitenlucht gedaan en ik vond het heerlijk! Tijdens de zomerstop van dit jaar wil ik dit zeker weer gaan oppakken.

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Binnenkort ga ik voor het eerst een nachtje alleen weg. Ik vind het super spannend, maar heb er ook onwijs veel zin in. Maar om nou voor altijd alleen op vakantie te gaan? Nee, bedankt. Ik vind het veel te gezellig om samen met Jelmer te reizen! Mijn vriendinnen en ik hebben ook de traditie om elk jaar met elkaar een tripje te maken. Zo waren wij vorig jaar in New York en hadden daar samen een ongelofelijk leuke tijd!

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF een hele zomer backpacken in Azië 

Hoewel ik gewoon nog nooit in Scandinavië ben geweest en het best wel hoog op mijn wishlist staat kies ik ook nu weer voor backpacken in Azië. Ik weet niet zo goed wat het is? De natuur in Scandinavië spreekt mij onwijs aan, maar het idee om de hele zomer heerlijk in een korte broek met slippers te lopen met de zon op je gezicht geeft dan toch de doorslag.

Nooit meer jouw teennagels lakken OF nooit meer slippers dragen

Hier kan ik echt niet tussen kiezen! Hoewel ik echt geen beauty Queen ben en zonder problemen het huis zonder make-up verlaat is het hebben van geen lak op mijn teennagels toch een dingetje. Ik lak ze niet zelf, maar ik heb één keer in de vier à zes weken een afspraak bij de pedicure waar ik me voeten helemaal laat verwennen. Als ik op reis ben draag ik eigenlijk alleen maar slippers, tenzij we gaan hiken. Ik kan hier dus niet tussen kiezen! Als ik echt zou moeten kiezen, zouden me slippers toch moeten plaats maken voor de nagellak. Ik speel dan gewoon vals met een sandaaltje, haha!

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF je mag nooit meer jouw benen ontharen

Ik haat te korte rokjes en ik heb een hekel aan behaarde benen. Weer een onmogelijke keuze dus. Ik ga dan toch maar voor een iets te kort zomers rokje. Maar behaarde benen vind ik gewoon echt helemaal niets.

Jouw favoriete ijssmaak is nergens meer verkrijgvaar OF je mag de hele zomer geen zoetigheid 

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik een enorme zoetekauw ben. Het niet meer hebben van mijn favoriete ijsjessmaak overleef ik dan wel. Genoeg andere lekkere smaken en ik kon toch al nooit kiezen!

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jou hoofd OF bij het horen van muziek begin je altijd onuitstaanbaar te huilen

Met een blognaam Billenbloot Kokosnoot kan het natuurlijk niet anders dat ik kies voor het liedje van Kinderen voor Kinderen. Onze naam is zelfs half ontstaan door het constant zingen van dit liedje op de Malediven haha! Zonder enige twijfel dus ‘Op onbewoond eiland’.

Wat vond je van deze tag? Ga jij deze leuke zomerse tag ook invullen?